Verksamheten levererar praliner och konfekt till hotell och restaurangverksamheter och arrangerar kurser och event till privatpersoner och företag.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 802 | 3 858 | 2 820 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 918 | 53 | 1 060 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 888 | 39 | 1 059 |
Årets resultat (tkr) | 519 | 36 | 627 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 219 | 1 965 | 2 094 |
Antal anställda | 6 | 7 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 802 | 3 858 | 2 820 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 918 | 53 | 1 060 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 888 | 39 | 1 059 |
Årets resultat (tkr) | 519 | 36 | 627 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 895 | 1 004 | 402 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 324 | 962 | 1 692 |
Tillgångar (tkr) | 3 219 | 1 965 | 2 094 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 120 | 601 | 765 |
Obeskattade reserver (tkr) | 495 | 267 | 267 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 299 | 272 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 306 | 825 | 1 061 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 219 | 1 965 | 2 094 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 200 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 7 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 134 | 551 | 2 820 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 13.5% | 1.4% | 37.6% |
Soliditet | 45.9% | 40.4% | 45.7% |
Kassalikviditet | 158.3% | 116.6% | 159.5% |
Verksamheten levererar praliner och konfekt till hotell och restaurangverksamheter och arrangerar kurser och event till privatpersoner och företag.